Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dags att plocka ner p-förbudsskylt?

Annons

Nu när ni är medvetna om denna skylt, som väl inte är sanktionerad av kommunen, borde det enda raka vara att per omgående ta ned skylten? frågar MB.

Replik till Mikael Ahlgrens svar angående parkering vid Kulturskolan i Nynäshamn.Tack för ert svar, dock kvarstår en del frågor. Hajen 18 Kulturskolan (Nynäshamns kommun) samt Hajen 17 privat näringsidkare har alltså Hajen 19 som en parkeringsfastighet gemensamt? Är detta rätt uppfattat?

Om så är fallet, hur kan det komma sig att den privata näringsidkaren har kunnat sätta upp en p-förbudsskylt i samarbete med Q-park på kommunens mark där det framgår att parkering är förbjuden?

Nu när ni är medvetna om denna skylt, som väl inte är sanktionerad av kommunen, borde det enda raka vara att per omgående ta ned skylten? Eller per omgående kontakta Q-park för att få det gjort.

Sen kommer vi till frågan om de bilar som har bötfällts på denna felaktiga (inte godkända) skyltade parkeringsplats har rätt till återbetalning? Till vem går de böter som kommit in för felparkering går de till kommunen, den privata näringsidkare, Q-park eller delas summan på något sätt?

Frågorna är många och det finns fler!

MB

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons