Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Positivt att Kyrkskolans lokaler har blivit så fina"

Läraren Anja Bergelin vill med en insändare hylla alla som har medverkat till att Kyrkskolan i Sorunda har blivit renoverad.

Anmäl text- och faktafel

Under sommaren har en hel del positiva saker hänt på Kyrkskolan i Sorunda. Vi har fått ommålat i vissa klassrum och idrottshallen har fått nytt yttertak, ny belysning och en helt ny golvmatta. Vad härligt att det blev av nu när vi har fått en ny idrottslärare på plats.

I matsalen, i de tidigare ekande korridorerna och i klassrum har det satts upp fina ljuddämpande absorbenter i tak och på väggar. Vilken enormt positiv skillnad det har blivit. Vi har fått en klart bättre ljudmiljö som gynnar oss kollegor och våra elever.

Stort tack för gott samarbete vill jag rikta till barn- och utbildningsförvaltningen, fastighetsavdelningen och fastighetsförvaltaren Jarek Mila, vår käre vaktmästare Kenta Granholm som fått slita hårt med väggfasta tavlor som skulle ner inför renoveringen. Jag vill även rikta ett tack till Arbetsmiljöverket som också hade ett finger med i spelet.

Anja Bergelin, lokalt skyddsombud Kyrkskolan och ordförande för Lärarförbundet Nynäshamn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel