Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Ösmo festade på semlor och välkomnade gäst

Medlemmarna i PRO Ösmo åt hembakade semlor på sitt senaste sammanträde.

Inga-Britt Brage, ordförande, hälsade alla välkomna till semlefest den 4 februari och presenterade dagens gäst, Emma Dahlberg från Nynäshamn. Samtidigt som vi njöt av Gunhild Serranders hembakade semlor berättade Emma om hur hon upplevt att många äldre känner ett utanförskap när det gäller det digitala samhället.

PRO Ösmo har länge sökt med ljus och lykta efter någon, som kan lära oss mer. Hon erbjuder därför PRO:are en smartphone-utbildning där man träffas vid ett tillfälle och går igenom de grundläggande saker man behöver veta när man har en smartphone samt vad man kan göra med den för att underlätta sin vardag.

För sina utlägg behöver hon ersättning på 199 kronor per PRO-deltagare och vill att vi berättar om vi är intresserade. Blankett för intresseanmälan finns i Träffpunkten-lokalen eller kontakta ordförande.

Ulla Laiho, PRO Ösmo

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Nynäshamns Posten Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel