Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Säsongsavslutning för nutidsorientering

PRO i Ösmo ordnade sin sista tipspromenad för i år.

Det kändes kyligt denna dag trots att det var plus 15 grader varmt när vi som vanligt samlades vid bensinmacken.

En annan grupp använde också macken som mötesplats. De diskuterade högljutt och bläddrade i papper. På andra sidan Nyblevägen höll personal från Nynäshamns kommun på att pyssla om växterna i centrum.

Träden är klädda i en färggrann höstskrud. Det var nästan 30 personer som samlats för att få tipslappar och pennor och som passade på att berätta för varandra om roliga händelser före start. Kerstin Modin hade redan gått banan ett varv och satt upp dagens frågor.

Efter promenaden var det kaffe och äppelkaka med vaniljsås – smakade jättegott. Man rättade sina svar och vinnarna fick priser. Utslagsfrågor har nästan blivit rutin. Denna gång var frågan hur långt ett snöre nedpressat i en glasburk var.

När vi stod där kom en man från andra gruppen fram till oss. Han berättade att man ska spela in en reklamfilm där onsdag 21/10. Vi erbjöd oss att närvara med PRO-skyltar men han önskade tvärtom att vi inte alls skulle vara vid macken den dagen.

Detta var årets sista tipsrunda för vår del. Vi tackar alla som ordnat det så trevligt för oss medlemmar.

Ulla Laiho

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Nynäshamns Posten Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel