Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Schackseminarium om världsmästare

Schackklubbarna i Nynäshamn och Stora Vika fick lyssna på ett föredrag med Henrik Lindberg.

Anmäl text- och faktafel

Nynäshamns SK tillsammans med Stora Vika SK hade bjudit in SKS, Schackets Kulturhistoriska Sällskap, att hålla ett föredrag om schacket genom tiderna. Henrik Lindberg höll ett fantastiskt intressant fördrag om samtliga världsmästare fram till dagens mästare Magnus Carlsen från Norge!

Nynäshamn med alla sina schackintresserade borde ha ställt upp mangrant, men tyvärr så blev vi inte så många. Nu hoppas vi att schacket ska hitta intresserade deltagare till våra klubbkvällar för att sätta Nynäshamn på schackkartan.

I skolorna så erbjuder vi alla elever i årsklass 4 att medverka i Sveriges största årliga schacktävling. Vi håller med material och undervisning. Länsfinalen går i Globen i mitten av mars och det är en underbar känsla att se 6000 barn samtidigt starta sina partier. Missa inte chansen att anmäla er klass/skola.

Jan Wiklander, ordförande i Nynäshamns SK och Stora Vika SK

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Nynäshamns Posten Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel