Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sorunda dominerar i nya SVT Flow

Bianca Kronlöf, Tiffany Kronlöf, Sara Haag och Kalle Zackari Wahlström. Då man tittar på nya SVT Flow är chansen stor att någon att de medverkande kommer från Sorunda.

Den 23 april är det premiär för nya SVT Flow. Fast om man vill kan man kanske i stället kalla den digitala tjänsten för Sorundakanalen.

Med SVT Flow vill Sveriges Television skapa ett mellanting mellan vanlig tablålagd teve och SVT Play. När man använder SVT Play måste man själv göra ett aktivt val. Då man startar SVT Flow kommer man rakt in i något program men kan sedan söka sig vidare.

I SVT Flow kommer också en rad nya program att visas. Och i flera av dem kommer de medverkande från Sorunda.

På premiärdagen sänds ”Svett och Etikett”, där Kalle Zackari Wahlström från Sorunda testar olika träningsformer.

Dagen efter visas första delen av humorprogrammet ”Full patte”, med Bianca och Tiffany Kronlöf från Sorunda. Det programmet är regisserat av Kalle Wahlströms syster Sara Haag, också från Sorunda.

Ett annat nytt program på SVT Flow är ”På jakt med Lotta och Leif”, där Leif GW Persson och Lotta Lundgren jagar. Lundgren har tidigare lett ”Historieätarna” tillsammans med Erik Haag (som även han är från Sorunda samt bror till Sara Haag och Kalle Wahlström).