Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stockholmare kan komma att besökas av räddningstjänst

Varje år omkommer cirka 100 personer i bränder i Sverige, 90 procent i hemmet. För att förhindra detta kommer Södertörns brandförsvarsförbund besöka boende i Stockholms län "vi kommer att berätta om hur du kan göra för att förhindra att en brand uppstår samt hur du kan agera om olyckan är framme".

Annons

Nu i september kommer Södertörns brandförsvarsförbund besöka boende i Södertälje, Nynäshamn, Ekerö och Botkyrka för att informera om hur man kan förhindra bränder, samt hur man ska agera om olyckan är framme.

I ett Facebook-inlägg berättar brandförsvarsförbundet att besöket är frivilligt tar cirka fem minuter, och på deras hemsida står det "vi kommer att informera boende i området cirka 1 till 2 veckor innan, och vill du inte att vi kommer in till dig kan du alltid komma ut och prata med oss vid brandbilen, som kommer att var uppställd i bostadsområdet under besöket".

Har du missat: [+] Den åtalade vargskytten hade flera bilder på vargar i sin dator och telefon – se bilder från förundersökningsmaterialet

Annons