Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stödet för Hyresgästföreningen är starkt i Marsta

Annons

Medlemmarna i lokala Hyresgästföreningen Marsta visade sitt kraftfulla stöd till styrelsen genom att så många som 20 procent av medlemmarna kom till årsmötet och tog del av verksamheten för föregående året.

År 2016 har bjudit mycket arbete för den lokala hyresgästföreningen bland annat genom utökat verksamhetsområde, men också genom all aktivitet som föreningen och de förtroendevalda har haft under året.

Ordföranden för föreningen berättade i korthet om hyresförhandlingar, tv, data, telefoni och områdesbesiktningar. Medlemmarna var mycket nöjda med resultat som föreningen hade nått, inte minst med fiberanslutningen. Äntligen kan vi alla i Nynäshamnsbostäder ha samma utbyte oavsett vår adress inom Nynäshamns kommun.

Bokslut och revisionberättelsen lästes av gästande revisorn Tuula Nilson, som för övrigt var inbjuden att hålla årsmötet i Marsta. Det var ett enig beslut från de närvarande medlemmarna att godkänna och bevilja ansvarsfrihet för det gångna året.

När det svar dags för val, fanns enbart nöjda, eniga medlemmar som vill se att de som var valbara väljs att representera den lokala Hyresgästföreningen Marsta.

Ordföranden Tuula Nilsson avtackades med tulpaner som tack för att ha lett årsmötesförhandlingar och observatör Maud Pettersson från Nynäshamns föreningsstyrelse fick också en bukett tulpaner som är så aktuella så här års.

Efter mötet blev det kaffe och Sveriges godaste semla enligt undersökning, samt mycket social närvaro.

Ordförande Kasperi Strand

Annons