Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Susanne Fredriksson: "God Jul – och tack för ert stora engagemang!"

Kära läsare!

Nu är det inte många dagar kvar till jul och för många är det bråda tider både på jobbet och hemma. Jag har alltid varit barnsligt förtjust i julen och den period som leder fram till den, och just kring högtiderna blir jag extra traditionell. Jag vill ha orangea pappstjärnor, julblommor i alla hörn, samma kakor som när jag var liten och mammas inlagda sill.

Men december är inte bara en månad för julstök, utan också en månad för eftertanke, att sammanfatta året som gått och planera för det som ska komma. Själv är jag denna december extra tacksam för det fina mottagande jag fått här i staden, för samtal med er läsare på olika ställen i kommunen och för att så många tagit sig tid att besvara vår läsarenkät.

Det har varit fantastiskt roligt att få lära känna Nynäshamn så här i adventstid, med den extra mysfaktor som julmarknader, luciatåg och pepparkakshustävlingar ger och att få lära om lokala traditioner. Det har också värmt mitt hjärta att höra hur goda krafter i staden gör julen bättre för dem som inte har de bästa förutsättningarna. Julfiranden för ensamma, klappinsamling till barn som bor på barnhem i Lettland och Litauen och inte minst det rekordstora bidraget till ”Julens hjältar” visar att nynäshamnarna har ett stort engagemang för sina medmänniskor.

Ett stort engagemang har ni också visat för oss som är er lokaltidning. Mer än 350 personer har svarat på vår enkät och många har kommit med tips och idéer eller helt enkelt kommit fram och berättat att ni läser och uppskattar våra artiklar. Innerligt tack för att ni tror på oss och vill vara med på vår resa framåt! Er input är ovärderlig och vi tar nu med oss alla synpunkter när vi på redaktionen sätter oss ner och funderar på hur vi ska ge er den bästa möjliga lokala journalistiken framöver.

Jag ser mycket fram emot 2020, som blir Nynäshamns Postens 95:e år i läsarnas tjänst. Men först vill jag önska dig en riktigt god jul!

Susanne Fredriksson, chefredaktör