Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Susanne Fredriksson: Nu blir vi ännu mer lokala – och vi behöver din hjälp!

I snart 95 år har Nynäshamns Posten varit en del av nynäshamnarnas liv. Vi har ett stolt arv att förvalta, men också en del att jobba på.

De senaste åren har det funnits åsikter om att NP inte varit tillräckligt lokal. Det är en bild som vi nu vill ändra på!

2020 blir ett år av nystart för oss på Nynäshamns Posten. Nu sätter vi ännu mer fokus på det som sker här i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda, på Torö och Muskö. Vi ska granska de lokala makthavarna, berätta historierna som berör, lyfta fram människorna och företagen som bär bygden och rapportera om allt det som påverkar dig i din vardag.

Sedan mitten av november är jag på plats som chefredaktör och ansvarig utgivare, med fokus enbart på Nynäshamns Posten. Jag må vara ny i stan, men redaktionen är väletablerad. Tillsammans har journalisterna nästan 100 års erfarenhet av att bevaka Nynäshamn.

Men en lokaltidning är ingenting utan sina läsare. Vi finns till för er, och vi behöver er! Vi är beroende av era tips och idéer, era insändare och debattartiklar, att ni svarar när vi ringer och tar er tid att prata med oss när vi stannar er på stan. Det är alla vi tillsammans som är NP!

De närmaste veckorna gör vi nu en extrasatsning för att få veta vad ni vill läsa om i tidningen, på webben och i appen. Fyll i enkäten i tidningen eller här på vår sajt, kom och prata med oss i Sorunda, Nynäshamn eller Ösmo eller tipsa mig direkt på mailadressen nedan!

Hjärtligt välkommen att följa med oss på resan framåt!

Susanne Fredriksson, chefredaktör och ansvarig utgivare

Gör enkäten här: Tyck till om Nynäshamns Posten och ha chans att vinna biobiljetter!

Fakta: Här kan du träffa oss

Onsdag 4 december: Coop Nära, Spångbro, klockan 16-18

Lördag 7 december: Nynäshamns julmarknad, klockan 11-16

Tisdag 10 december: Ösmo pendeltågsstation, klockan 16-18