Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Susanne Fredriksson: Vi har lyssnat på er läsare – äntligen kommer NP tillbaka till frukostborden!

När jag tillträdde som chefredaktör för Nynäshamns Posten i slutet av förra året var en av de första sakerna vi gjorde en läsarenkät. NP hade fått chansen till en omstart, med ännu mer lokalt fokus, och vi bad er läsare om input. Gensvaret blev enormt - NP är viktig för nynäshamnarna, det var tydligt.

Mycket av det ni önskade har vi i dag, ett knappt år senare genomfört - mer fokus på granskning av våra lokala makthavare, fler lokala människor som lyfts fram och fler lite lättsamma nyheter “med knorr”.

Men en sak som stod högt på mångas lista har vi inte kunnat leverera – förrän nu. Snart kan du äntligen få NP på frukostbordet igen!

Nya, starka ägare i Bonnier News Local i kombination med att nya prenumeranter hittat till oss har nu gett oss de ekonomiska förutsättningarna att från årsskiftet återgå till morgondistribution.

NP är en stark lokaltidning, som varit en del av livet i kommunen i 95 år. Och vi vill fortsätta vara nynäshamnarnas viktigaste nyhetskälla i många år till!

Vi kommer under nästa år att ha fortsatt fokus på det som vi vet är viktigt för er läsare – hur kommunen styrs, vad som händer med våra skattepengar, läget i vård och skola, det lokala näringslivet, olyckor och brott, och berättelser om människor i bygden. Självklart håller vi dig också uppdaterad om hur coronaläget utvecklas. Skillnaden för dig som vill läsa dina nyheter i papperstidningen blir att du kan göra det redan till morgonkaffet.

Tack för att du prenumererar! Det är du som gör att Nynäshamn fortsatt har en oberoende nyhetsbevakare.

PS. Självklart kan du även fortsatt ta del av våra artiklar även på vår sajt och i vår app dygnet runt och läsa tidningen som e-tidning. För dig som föredrar att läsa digitalt jobbar våra utvecklare just nu för fullt med en ny uppfräschad sajt, som kommer att lanseras under nästa år.