Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tennisveteranerna avslutade utesäsongen med lyckad tävling

28 spelare deltog när veteranerna i Nynäshamns TK ordnade sin årliga tävling "Veteranernas Sommartour".

I slutet av augusti spelade veteranerna i Nynäshamns Tennisklubb för nionde gången sin årligen återkommande tävling ”Veteranernas Sommartour” på tennisbanorna vid Vikingavägen.

Tävlingen är ett avslut på utesäsongen och samtidigt en nystart för höstens inomhustennis. Den arrangeras av föregående års vinnare.

Hela 28 tennissugna spelare ställde upp i dubbelturneringen som spelas över en hel dag med många matcher. Lottade par för jämna matcher och alla har en chans att vinna – "Bara man spelar bra”, som Björn Borg sa.

Under dagen hördes många hejarop och även ett och annat besviket ”å nej”. Lyckan att få in en riktigt fin forehand är lika stor för en 70-åring som för en 7-åring, det är det som är så fantastiskt med tennis,a alla åldrar kan spela med stort utbyte.

Efter dagens alla matcher stod trötta men glada vinnarna LG Ekström/Bo Bergstrand överst på prispallen. De slog Mikael Sundqvist/Jan Gawelin i finalen med 4-0, 4-3. Tredje plats togs av Åke Andersson/Anders Gurén som slog Börje Torndahl/PO Danielsson med 4-2, 0-4 och tiebreak 7 -4!

Arrangörer och prisutdelare var 2019 års vinnare Mikael Sundqvist och Kenneth Andersson, stort tack till dem.

Nu är utesäsongen slut och vi ser fram mot en spännande inomhustermin. Vi önskar alla gamla spelare välkomna åter till Tennishallen vid Kvarnängen och hoppas att en och annan nybörjare eller tidigare tennisspelare också hittar dit.

Anders Gurén, Nynäshamns TK

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Nynäshamns Posten Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel