Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trevlig samvaro i trädgårdsmiljö

Besökare bjöds på musik i Frälsningsarméns trädgård.

En skara på ungefär 25 personer, hade letat sig till Frälsningsarméns fina trädgård på lördagseftermiddagen. Det soliga, sköna lördagsvädret berikade oss med litet behaglig blåst, som kändes bra efter all stillastående värme vi haft under en längre tid.

Irene hälsade alla välkomna hit och presenterade de tre musikerna Lars, Tommy och Margareta med Lars som sjungande solist i några sånger. En gemensam sång inledde eftermiddagsstunden. Därefter följde en ”önskesång”, som blev Barnatro, en sång som ju alla kan helt utantill.

Vi fick sedan lyssna till solosång av Lars, som framförde en sång som skänkt honom tillförsikt i livet, ”Han lovat att aldrig mig lämna”.

Alla sjöng ”Pärleporten” tillsammans innan Irene läste ett bibelord – Gud är kärleken.

Irene höll en liten predikan om Guds kärlek till människorna. En sång till hanns med innan vi serverades kaffe med gott bröd. Fortfarande – över allihopa lyste moder sol!

”Hela himmelen är öppen över mig”, sjöng Lars. En text som säger en del med ett budskap till oss alla.

En trevlig eftermiddag med sång och musik och trevliga människor var vi delaktiga i denna lagom varma lördag i Frälsningsarméns anda.

Anna Möllerfält

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Nynäshamns Posten Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel