Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trevligt lördagsfika hos Frälsningsarmén

Stämningen var god när Frälsningarmén ordnade lördagsfika.

Så länge fru corona håller sin hand över oss, måste man ju i alla fall hitta något trevligt och på något sätt berikande att fylla sin dag med.

Vi hade läst i Nynäshamns Posten att det var “lördagsfika” i trädgården vid Frälsningsarmén. Vi åkte dit och tillsammans med ett tjugotal gäster hjälptes vi alla åt, att göra eftermiddagen till ett par glädjerika timmar.

Vi deltog i sång, musik, lite berättelser och framförallt gott kaffe med bröd, det blev precis lagom till 3-kaffet. Till sångerna spelades dragspel och gitarr och hela lilla trädgården invid husets gavel, fylldes med sol, glada miner och fina röster.

Tack till de tre damerna som genom uppassning och servering gjorde lördagseftermiddagen till något mer, än att stanna hemma i sitt lilla tjäll och kanske bara vänta på att det skulle bli kväll!

Gör gärna ett besök på “lördagsfikat” någon lördagseftermiddag, datum finns i NP.

Anna Möllerfält

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Nynäshamns Posten Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel