Annons
Vidare till nynashamnsposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppskattning till volontärer inom äldreomsorgen

Volontärerna inom äldreomsorgen bjöds på julfest på Rosengården.

Torsdagen den 5 december inbjöds kommunens volontärer inom äldreomsorgen till en “liten julfest” på Rosengården.

Som inledning bjöds gästerna på glögg med tillbehör, serverat av Christer Dahl. Han hälsade även alla volontärer välkomna.

Under tiden gästerna lät sig väl smaka av den härliga julmaten, som bestod av en “kall” och en “varm” tallrik med allehanda läckerheter, spelade och sjöng Fredrik Brodin. Han är undersköterska och även en allsidig underhållare vad gäller sång och gitarrspel. Bland annat bjöd han på “Varför försaka en enda lite stilla flirt”, en melodi som alla kan och minns. Ja, varför ska man försaka det, när det nu bjuds?

“Tycker om dej”, en sång som vi förknippar med Sylvia Wrethammar. Han bjöd även på någon countrylåt och mycket annat som vi kunde “tralla” med i.

Så småningom klev även “Häggis” upp och river av sina specialiteter. Även han är ju en tillgång ifråga om underhållning vid olika tillfällen i vår kommun.

Socialnämndens ordförande Antonella Pirrone tackar alla volontärer för deras fantastiska arbete som de lägger ner helt ideellt inom olika områden. Gun Axelsson tog initiativet och säger tack till Christer Dahl, för den trevliga uppskattningen till de som betyder väldigt mycket inom äldreomsorgen i vår kommun.

Fredrik kom tillbaka och sjunger “Gråt inga tårar mer för min skull”. Det gjorde vi ju inte, för Fredrik sjunger mycket bra och hade en omväxlande repertoar. En lugn variant till sist blev “Falling in love”. Ett fint avslut på en trevlig kväll, där alla bjöd till för att det skulle bli roligt.

Dock avrundades det hela med unison sång av “Stilla Natt”, där alla deltog med glädje och värdighet.

Anna Möllerfält

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Nynäshamns Posten Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel