Nynäshamn

Så gör du: Uppdatera appen – missa inte dina lokala nyheter

I dag, onsdag, får din nyhetsapp och din sajt ett helt nytt utseende och dessutom fler och tydligare funktioner. Allt du behöver göra är att uppdatera din app och ställa in dina önskemål för att få alla dina lokala nyheter i din telefon.

Nu är Nynäshamns Postens nya app här!

Bild: Diana Savina

Du som redan är inloggad kommer att fortsätta vara det, och ditt användarnamn och lösenord kommer att vara desamma som tidigare. Det enda du behöver göra är att uppdatera appen i Appstore eller Google Play för att få tillgång till den nya appen. Du behöver alltså inte ta bort den gamla appen.

Uppdatera i Appstore och Google Play:

■ Sök på Nynäshamns Posten och klicka på "uppdatera".

■ Klicka sedan på "öppna" när uppdateringen är slutförd.

■ I den nya appen kan du smidigt ställa in vilka pushar du vill ha till din telefon – för att inte missa det viktigaste från din ort, ämne eller lag.

Vill du justera vilka pushar du vill ha? Gå in på "Mer" och sedan "Notisinställningar" i appen.

I den nya appen kommer du att lättare kunna hitta det som du är intresserad av då våra kommuner och avdelningar har fasta hem redan på startsidan. Scrolla till botten och se vad som finns!

Vill du få ännu mer innehåll kan du bläddra bland menyvalen.

Här hittar du innehållet, exempelvis Döds- och minnesannonser på avdelningen "Familj".

Fler funktioner kommer

Något många läsare har efterfrågat är en sökfunktion i appen, det finns dock inte ännu. Men ett tips när du ska söka på sajten är att skriva ”site:nynashamnsposten.se” följt av din sökning i valfri sökmotor i din webbläsare.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan